• ZAGREB

    ZAGREB

  • RIJEKA

    RIJEKA

Ekonos d.o.o.
Tu smo kako bismo Vam olakšali svakodnevni posao.

100

uspješnih klijenata

20388 ukupne posjete 8 posjete danas

10

djelatnika koji brinu o vama

20389 ukupne posjete 9 posjete danas

20

godina iskustva

20390 ukupne posjete 10 posjete danas

Tko smo?

Ekonos d.o.o. je poduzeće specijalizirano za knjigovodstvo, računovodstvene usluge, financijsko i porezno savjetovanje.

Uz računovodstvene i knjigovodstvene usluge (uobičajene usluge knjigovodstvenog servisa), u mogućnosti smo našim klijentima pružiti i druge administrativne usluge: izdavanja računa, pripreme platnih naloga, preuzimanje pošte itd. Detaljnije o našim uslugama možete pročitati pod Usluge.
Svoje klijente zastupamo po ugovorima u Poreznim ispostavama Ministarstva financija i pred Inspekcijskim službama.

Naši klijenti su i mali i veliki poduzetnici, domaći i strani, gotovo svih pravnih oblika: trgovačka društva, obrti, neprofitne organizacije, ustanove. Oblik suradnje prilagođen je svakome od njih.

Ako ste poduzetnik/poduzetnica, onda ste upravo Vi naš potencijalni poslovni partner!

Po čemu smo prepoznatljivi?

Objavljujemo članke na temu poreza i prava, a pišemo i o drugim srodnim temama koje bi vas mogle zanimati. Pročitajte na našoj Internet stranici (vidi: Članci i novosti).

Našim klijentima tjedno šaljemo newsletter Poslovna slagalica kako bi ih informirali o novostima i olakšali snalaženje u čestim promjenama poreznih propisa. Slati ćemo i Vama, ako želite.

Zašto mi?

Osim što smo profesionalni i pristupačni, pratimo Vas individualno, prilagođavajući našu uslugu Vašim potrebama. Pratimo i okruženje, tj. razvoj tehnologija koje olakšavaju komunikaciju i razmjenu dokumenata i informacija. Uz korištenje internet servisa državnih institucija, razvijamo i vlastiti internet servis (vidi: ONLINE).

Naši uredi nalaze se u Zagrebu i Rijeci, no razvoj internet sustava ePorezna i FINA servisa, kao i našeg softvera, omogućava nam uspješnu suradnju sa Vama bez obzira na Vašu lokaciju. Zato se javite, ma gdje bili!

zajednicka_web
tibor
grupaweb

Bonitet izvrsnosti

Naša je tvrtka zadovoljila sve stroge financijsko – analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekla pravo postati nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti.

Naša tvrtka pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje ovaj međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da ste siguran, ugledan i poželjan partner. Certifikat dodjeljuje Bisnode, vodeći pružatelj poslovnih informacija u Europi i Hrvatskoj. Na hrvatskom tržištu također prisutan kroz ostala kvalitetna poslovna rješenja.

AA pečat digital 2017 HR

EKONOS_bonitet

Osnovni podaci o poduzeću: 

Naziv: Ekonos d.o.o. za računovodstvene usluge
Sjedište: Nehruov trg 12, 10 020 Zagreb;
Poslovne jedinice: Zagreb, Tratinska 13; Rijeka, Riva Boduli 1/4
OIB: 29395119562
Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti;
Direktor: Tibor Jankač, dipl.oec.
Društvo je registrirano na Trgovačkom sudu u Zagrebu pod MBS 080599175.
Žiro-računi: 2360000-1102170755 (Zagrebačka banka d.d.) i 2484008-1104072700 (Raiffeisenbank Austria d.d.)

20387 ukupne posjete 7 posjete danas